En halv jacka

Ja, vad ska man skriva idag då? Jag kan väl bara säga att jag har haft en förträffligt trevlig dag idag. Vi hade idrott som första lektion, men lite lat som jag är så var jag inte med.. Heeehh. MEN jag hoppade in lite och stylade med mina fantastiska badmintonkunskaper. Herregud vad bra jag är. Mohahaha...
På lunchen tyckte vi att det var en bra idé att jag skulle trycka i mig hela mitt nyinköpta tuggummipaket. Det var gott, men sved lite på tungan av all fräshhet.

It's the start of something new

Haha, inte för att jag är ett highschoolmusical-fan men den låten är ju lite svängig ändå. xD
Nu sitter jag och tecknar (och sjunger för glatta livet). Tänk vad klockan går. Har gjort detta på två timmar. :o Lite ringrostig kanske? 
BY THE WAY, did I mention I just turned 18! ;) Det är sant, till och med jag blev så gammal. Ja jösses. 


~Key~

Tid? Cirka 20 minuter max. Orkar inte sätta igång med något jätteprojekt nu innan projektet i skolan ska påbörjas. Och ja! Jag har äntligen hittat mitt ämmne jag ska arbeta med! :D Men det avslöjar jag givetvis inte ännu. Men det blir helt fucking bra! :D

Idag har jag bara suttit vid min kära elgitarr och klinkat. Det är kul att se, eller ja - höra, hur man utvecklas dag för dag. :)

Birds in a hurry

Hur blir det om jag inte är så särskilt noggrann? Svar: såhär! :D
Till de ljuva tonerna av Metallica satte jag mig ned med mitt skissblock. Jag drömmer mig bort lite och önskar att jag var på Ullevi då de spelade där innan sommaren. Ack ja. Tur att ljudfiler finns alltså...

Tips för den sötsugne! c:

New shit for ya'll! :D Finally, eller vad?! Haha, har varit tokdålig på att uppdatera. Men nu är man ju tillbaka lite gulligt!

Och nu ska jag tipsa er om världens sötaste spel!
~ Det går ut på att samla på sig rosor på vägen upp mot himlen i en flaska upphängd i en ballong.
Älskar detta spelet något enormt, inte bara för att det är så vackert utan även pga den underbara musiken. (Steven Cravis - Children of Beslan)

klicka på bilden ^^
Ännu fler spel av det söta slaget finns här!

Dalarna

Ursäkta för den extremt dåliga uppdeteringen! :D

Nu sitter jag i min hemstad Mora och det är alltid trevligt. ^^
(Detta är ju inte bara en teckningsblogg! Även foto är konst i hög grad ^^, )

~bilder tagna i Dalarna från andra tripper~

siljan
Fina hästar i Ovanmyra
Ett litet fall i Styggforsen - om jag vore en bäver så skulle jag utan tvekan bo där...

RSS 2.0